4-1-2023

DE JEUGDPLOEGEN VAN TERNEUZENSE BOYS EN HPC SPELEN ZATERDAG DE FINALE JO-11 OP HET SOCCER HOOFDTOERNOOI. ZAAMSLAG WINT BIJ DE JO-9.

De 35-ste editie van het Jupiler Pluym soccertoernooi is gestart met de jeugd. Zaamslag pakte de eerste prijs bij de JO-9 na een 1-0 zege tegen Corn Boys in de finale.

Twaalf ploegen streden bij de JO-11 om een finaleplaats op het hoofdtoernooi van zaterdag 7 januari. De teams van Terneuzense Boys en HPC wonnen met dezelfde cijfers (3-0) in de halve finale van respectievelijk HSVC en FC Axel. De strijd om de derde plaats werd gewonnen door de Axelse jeugdvoetballers, door na een 1-1 eindstand de strafschoppen beter te nemen dan HSVC.

‐‐———————————————

Donderdag gaat het toernooi verder met de jeugd. Dan komt de categorie JO-13 in sportcentrum Vliegende Vaart in actie. De eerste wedstrijd begint om 09.00 uur. De beste twee ploegen spelen zaterdag ook de finale

5-1-2023

FINALE JEUGD J0-13 GAAT ZATERDAG TUSSEN TERNEUZENSE BOYS EN HPC

De jeugd van HPC was veel te sterk voor de concurrentie en plaatste zich gemakkelijk voor de finale JO-13 op het hoofdtoernooi van het soccer. Terneuzense Boys had het daarentegen moeilijker om zich te kwalificeren voor de eindstrijd. Walcheren bleek na de poulewedstrijden een geduchte tegenstander in de finale. De Terneuzense jeugd won met het kleinste verschil: 1-0.

Bij de JO-11 treffen eveneens de jeugdteams van HPC en Terneuzense Boys elkaar in de eindstrijd op zaterdag.